Kresťanské svedomie a vakcína COVID-19

3. apríla 2022, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie život

HEK je – ľudská embryonálna oblička. Aby sa na tento účel odobrala životaschopná embryonálna oblička, musia byť dostatočne zdravé a dostatočne staré na to, aby mali adekvátne vyvinuté obličky, zaživa odstránené z maternice, zvyčajne cisárskym rezom, a obličky im musia byť vyrezané. Musí to prebehnúť bez anestézie dieťaťa, ktorá by znížila životaschopnosť orgánov. 

Namiesto toho, aby boli držaní, hojdaní a utešovaní v čase medzi ich narodením a aj smrťou, majú byť orgány vyrezané zaživa. Informácie, ako ale vznikol HEK 293, môžu živo pripomínať súčasný škandál Planned Parenthood, ktorý už predáva ľudské tkanivo najvyššej ponuke a vykonáva potraty špecifickým spôsobom, aby sa získali orgány a zachovali ich životaschopnosť – za správnu cenu. 

Povedané otvorenejšie, potratový priemysel vykonáva vivisekcie na životaschopných, zdravých a i dobre vyvinutých žijúcich deťoch s obrovským ziskom v masovom meradle. To, čo teraz vidíme, je výbuch priemyselného obchodovania s detskými telami, ktorý sa začal experimentmi v 70. rokoch, vrátane tých, na ktorých sa spoliehajú dostupné vakcíny proti COVID-19. Článok od AnnaMaria Cardinalli.

https://www.crisismagazine.com/2021/catholic-conscience-and-the-covid-19-vaccine