Koniec zubného lekárstva v Anglicku?

30. marca 2022, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zdravie život

Ako už bolo spomenuté, že v Spojenom kráľovstve sa vláda chystá nútiť zubárov, aby neprehliadli viac ako jedného pacienta za hodinu. Neexistuje na to žiadny logický dôvod, ale logika v dnešnej dobe v ničom nezohráva žiadnu úlohu (a „veda“ je len staromódne slovo, ktoré je teraz úplne irelevantné, pokiaľ ide o našich „vodcov“). Ak je táto fáma pravdivá (a myslím si, že by mohla byť), potom to zničí zubné lekárstvo v NHS. 

Zubní lekári pracujúci v NHS Spojeného Kráľovstva nedostávajú veľa peňazí na pacienta, a preto sa spoliehajú na množstvo pacientov! Potrebujú veľa pacientov, aby sa uživili. Ak môže doktor prezrieť iba jedného pacienta za hodinu, súkromní zubári si pravdepodobne poradia (i keď mám podozrenie, že mnohí budú musieť zvýšiť svoje ceny). V rámci NHS však už zubné lekárstvo nebude!

Vláda SK povie, že to jednoducho zachraňovalo životy. Potom budú obviňovať zubárov z odchodu NHS. Ale konečným výsledkom už nebude zubné lekárstvo NHS. Lenže  tí, ktorí si nemôžu dovoliť súkromnú stomatológiu, ostanú bez svojej starostlivosti o zuby. Bolo toto všetko súčasťou šialených, neobhájiteľných stratégií blokovania a sociálneho dištancovania?