Fauci – pravidlá COVIDu sa neskončili!

22. marca 2022, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč večnosť veda viera vzdelanie život

Anthony Fauci, riaditeľ Národného ústavu pre alergiu a infekčné choroby varuje pred novým variantom COVIDu-19, variant BA.2, a tiež naznačil, že blokády môžu byť opäť nastolené. Fauci pre CNN povedal, že Spojené Štáty Americké sa možno budú musieť ‚otočiť a vrátiť sa k akémukoľvek stupňu zmierňovania, ktorý je úmerný aktuálnej situácii’!

Medzitým Centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb varujú, že ak bude vyhlásený koniec pandémie, agentúra stratí ďalšie právomoci, ktoré získala už v rámci núdzového stavu v oblasti verejného zdravia. To zahŕňa jeho súčasné právomoci čerpať finančné rezervy a vyhýbať sa bežným požiadavkám podľa zákona prenosnosti zodpovednosti a zdravotného poistenia.

Lenže v ďalších, v skutočnosti veľmi úzko s pandémiou spojených správach sa objavujú protichodné informáciei o stave rusko-ukrajinskej vojny! Lebo názory o situácii sa nielen menia, ale sú i protichodné! Menia sa od možného prímeria medzi Ruskom a Ukrajinou, cez príkazy na atentáty vodcov až po údajné riziko prevratu vlády v Ruskej Federácii!