Nacisti dnes v Kanade a po celom svete!

21. februára 2022, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie život

Tretia ríša sa nikdy neskončila! Aj keď bol samotný A. Hitler zničený, nacistický režim v 20., 30., a 40. rokov jednoducho len odišiel do ilegality a premenil sa na globálne hnutie infiltrácie, ale i vplyvu, ktorý sa teraz objavuje ako globalizmus všade po celom svete!

Pochopte, že vakcínová schéma depopulácie mRNA, ktorá sa teraz tlačí na svet, nie je ničím novým. Je to pokračovanie nacistického eugenického programu z 30. a 40. rokov 20. storočia, ktorý sa snažil vyhladiť určité etnické skupiny v mene pokroku pre svet.

Mnoho ľudí si asi neuvedomuje, že Adolf Hitler bol inšpirovaný eugenickým hnutím v Spojených Štátoch, ktoré sa začalo v Kalifornii, kde štátni zákonodarcovia okrem iných iniciatív presadili zákony na schválenie vládou sterilizácie mentálne postihnutých.

Na uskutočnenie eugeniky v USA začiatkom 20. st. boli na pôde USA postavené tábory smrti aj s funkčnými plynovými komorami. Sú rovnaké ako koncentračné tábory COVID, ktoré sa v súčasnosti spúšťajú v štáte Washington i ďalších regiónoch po celej Amerike.