Rusko a kameň úrazu svetovej politiky!

4. februára 2022, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda večnosť veda viera vzdelanie život

Zástupca prvého námestníka ruského predstaviteľa pri OSN, veľvyslanec D. Polyanskij, pre britskú televíziu Sky News, bez okolkov povedal, že Rusko má malé očakávania od plánovaného telefonátu premiéra B. Johnsona s ruským prezidentom V. Putinom:

‚Vždy je priestor pre diplomaciu, ale úprimne povedané, neveríme britskej diplomacii‘, povedal Polyanskij americkému korešpondentovi Sky News. ‚Myslím si, že v posledných rokoch britská diplomacia ukázala, že je absolútne bezcenná! Nechcem nikoho uraziť’!

‚Najmä mojich dobrých priateľov, britských diplomatov, ale v skutočnosti sa ich výsledky nemajú čím chváliť! Hovoria o 130 000 vojakoch na hraniciach s Ukrajinou. Včera to bolo 100 000! Vidím, že inflácia je vysoká’, poznamenal svojou obvyklou iróniou Polyanskij!

Neviem, odkiaľ berú tieto čísla a absolútne nedôverujeme spravodajským údajom z USA a Spojeného kráľovstva! Myslím si, že je to tá istá spravodajská služba, ktorá tvrdila, že Saddám Husajn vlastnil zbrane hromadného ničenia. A hystéria politikov neprestáva’!