USA dlh dnes rekordných $30 biliónov!

2. februára 2022, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie život

Sputnik – Štátny dlh Spojených štátov amerických dosiahol rekordnú výšku 30,012 bilióna dolárov v dôsledku výrazného nárastu vládnych pôžičiek v dôsledku pandémie COVID-19 a dodatočných nákladov na podporu zdravotnej starostlivosti, podľa údajov zverejnených ministerstvom USA štátnej pokladnice. Nárast $7 billiónov s rokom 2020!

Finanční experti, ktorých už oslovili americké médiá, uviedli, že nové maximum bolo dosiahnuté aj o niekoľko rokov skôr, ako úrady krajiny predpovedali v dôsledku biliónov vynaložených na boj proti pandémii. Podľa New York Times medzi dodatočné výdavky v posledných rokoch patrili zvýšené dávky nezamestnanosti, zvýšená podpora pre malé podniky a stimulačné platby!

No pre väčšinu štátov sveta v súčasnosti to je určite neočakávané, ale nie pre vážnych študentov Biblie, ktorí sú oboznámení s týmto inšpirovaným proroctvom: ‚V čase konca sa s nimi bude drgať Amerika. No bankári na ňu zaútočia zúrivo zo všetkých strán..budú vládnuť nad jej skrytými pokladmi, nad zlatom, striebrom a všetkými cennosťami USA’! – Daniel 11:40-43.