Nové fakty ohľadne covid19 vakcín

17. januára 2022, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história večnosť veda viera vzdelanie zdravie život

Najnovšie dôkazy ukazujú, že vakcíny sú NEBEZPEČNEJŠIE, než sa pôvodne myslelo, podľa doktora Yeadona. Počas 86. zasadnutia Korona Investigatívneho Výboru, Dr. Mike Yeadon hovoril o svojich obavách týkajúcich sa injekcií proti Covid19, a predložil dôkazy poukazujúce na premyslenie konkrétnych dávok covid injekcií obsahujúcich smrtiace dávky: 

Hneď, ako som sa pozrel na vakcíny, bol som skutočne vystrašený, pretože sú novým typom. Tieto neboli nikdy masovo dávkované ľudským bytostiam. A neexistoval spôsob, ako zistiť, aké nežiaduce účinky môžu následne nastať. Takže to, čo robíte, je starostlivé empirické štúdium. Ak dokážete myslieť na obavy, mali by ste ukázať, čo sa ale potom nestane’! A dodal:

‚Výberom tohto dizajnu je rozsah výsledkov pravdepodobne o 1 000 horší, než by bol v prípade konvenčnej vakcíny, pretože i skutočné množstvo vyprodukovaného proteínu sa bude líšiť rádovo aj viac’, povedal a aj dodal, že je to za predpokladu, že i každá injekcia obsahuje rovnaké zložky. ‚Teraz sme si však absolútne istí, že v každej fľaštičke nie je obsah ten istý‘. A to znamená, že dochádza k páchaniu trestných činov’!