Tretia svetová vojna už začala!

22. decembra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zdravie život

Rusko odhaľuje, kde sa už začala tretia svetová vojna! V kybernetickom priestore už prepuká nový globálny konflikt, to tvrdil najvyšší predstaviteľ ruskej obrany a dodal, že Moskva dúfa, že bude spolupracovať s USA na znížení rizík vyplývajúcich z digitálnych šarvátok.

Andrey Krutskikh, predstaviteľ ministerstva zahraničných vecí poverený dohľadom nad medzinárodnou spoluprácou krajiny v oblasti informačnej bezpečnosti, hovoril vo štvrtok na akademickej konferencii na tému kde je miesto Ruska v dnešnom politickom svete. 

Tvrdil, že kybernetické útoky sú také časté a tak závažné, že vytvárajú nový svetový konflikt, absolútne skrytý pred očami celej verejnosti! ‚Vojna prebieha a pokračuje veľmi intenzívne‘, varoval v prejave na Moskovskom štátnom inštitúte medzinárodných vzťahov. 

‚Aj keď sa takto všetci správame, je všetko skryté, v kyberpriestore sa v skutočnosti odohrávajú rozsiahle nepriateľské akcie. Preto vo všeobecnosti majú médiá pravdu, keď hovoria, že toto je už tretia svetová vojna. Nevieme rozsah škôd, kto prehrá, ani výsledok vojny’!