Nie sú to len konšpiračné teórie!

22. decembra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zdravie život

Nikomu inému na sociálnych médiách alebo v mainstreamových médiách sa nepodarilo poskladať také výbušné časové línie, ale i vlákna odhaľujúce plány elít na transformáciu ľudstva pomocou tých istých vlastných slov ‚elít‘. V Resistance Chicks vždy hovoríme: ‚Nie je to len konšpiračná teória, ak je to pravda’!

A v tomto veku dezinformácií existuje veľa falošných konšpirácií, ktoré kalia vodu. Tieto falošné konšpirácie v skutočnosti klamú ľudí ako to robí Klaus Schwab, Davos a Svetové ekonomické fórum, aby sme vymenovali aspoň niektoré, ktoré tak kalia vodu vedy a sú konšpirácie, takže potrebujeme fakty!

A je ťažké si predstaviť, že existujú ľudia, ktorí skutočne chcú vytvoriť biotechnologickú rasu ľudských bytostí – a nikdy by ste neverili, že je to pravda, pokiaľ by ste to nepočuli z ich vlastných úst a ich vlastnými programami, ale i informačnými zdrojmi, ktorých je habadej na internete a svetových fórach!

Online novinár na internete, Phil Gibson, inak známy svojim fanúšikom na Twitteri ako i #PezntJournalist, robí presne to, čo sa zdráhajú robiť iní: odhaľuje ich plány na radikálnu transformáciu spoločnosti a potom ich rozdeľuje na nevyvrátiteľné, no stráviteľné klipy s presnými a popisnými titulkamí.

 

https://www.brighteon.com/614eee26-4c50-41aa-8a70-1103c01a1d30