Spoločenská zmluva bola zrušená!

21. decembra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zdravie život

Čo sa teraz deje v Amerike, odzrkadľuje boľševickú revolúciu Ruska r. 1917. Bude nasledovať po nej aj Červený teror? ‚To je skúška pre Spojené Štáty Americké! Ak si Trump udrží prezidentský úrad, je skutočným americkým patriotom. Ak nie, tak to znamená to, že padol, pretože je zaviazaný tým istým ľudom ako komunisti’!

Spoločenská zmluva zaručuje slobodu osoby, demokraciu, spravodlivosť výmenou za záväzky vyplývajúce z občianstva štátu! ‚Žiadne zdanenie bez zastúpenia‘, bol bojovým pokrikom americkej revolúcie pred viac ako 250 rokmi! Táto zmluva bola prerušená dvoma udalosťami, ktoré zmenili súčasný celý svet: 

Po prvé – povýšením bežnej chrípky až na ‚pandémiu‘ s cieľom  pripraviť milióny o ich živobytie a uskutočniť tiež drastické, politické, sociálne a ekonomické zmeny načrtnuté v Agende OSN 21! Absurdná myšlienka zaočkovať celý svet proti chorobe bez príznakov a s minimálnou úmrtnosťou. I vylúčením zo spoločnosti, pokiaľ nepodstúpite očkovanie, ktoré sa nelíši od znásilnenia!

Po druhé – do očí bijúca krádež amerických prezidentských volieb v roku 2020 tiež so spoluúčasťou masmédií, korporátnej Ameriky, ministerstva spravodlivosti, FBI a možno aj samotného Trumpa. Komunisti manipulovali voľby po celom svete už po desaťročia. Veľmi ťažké je uveriť, že Trump nevedel, že Antifa od Sorosa počíta hlasy! USA boli brutálne zradení.