Založ si blog

Biden práve oznámil dátum ww3

J. Bidenova administratíva tento týždeň bezostyšne oznámila svoj zámer prejsť cez varovanie Číny na červenej čiare na Taiwane. Krok USA je neuvážene provokatívnym krokom, ktorý si odváži nevyhnutnú vojenskú odpoveď Pekingu.

Ak sa tak stane, všetky stávky sú neplatné na rozsiahlu vojenskú konfrontáciu medzi Spojenými štátmi, ich spojencami a Čínou. Nie je alarmujúce tvrdiť, že takýto stret by eskaloval do tretej svetovej vojny.

Austrália a Británia sa výslovne zaviazali k vojenskej aliancii so Spojenými štátmi v ázijsko-tichomorskom regióne prostredníctvom nedávno vytvoreného paktu AUKUS. A Rusko bude povinné brániť Čínu!

Ide o dátum 9. až 10. decembra, keď Bidenova administratíva hostí takzvaný „Summit demokracií“. Tento týždeň ministerstvo zahraničia oznámilo zoznam účastníkov z110 krajín. Čína a Rusko nie sú pozvané!

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

Japonsko nechce krv nakazenú vakcínou!

24.03.2024

Prijatie transfúzie krvi od jedincov očkovaných proti CO-19 by mohlo predstavovať zdravotné riziko pre neočkovaných príjemcov, a pretože podľa len nedávnej štúdie z Japonska sú medzi očkovanými ľuďmi na celom svete hlásené početné nežiaduce reakcie. Mnohé národy uviedli, že používanie mRNA vakcíny viedlo k trombóze po očkovaní a následnému kardiovaskulárnemu [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,383
Celková čítanosť: 3813701x
Priemerná čítanosť článkov: 2758x

Autor blogu

Kategórie