Nový svetový poriadok pre USA už je tu!

13. novembra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie život

Nový svetový poriadok, o ktorom sme boli varovaní, že prichádza, je teraz tu a USA nikdy nebude rovnaká! Rok 2021 by mal byť skutočným otvorením očí tým, ktorých nezávislé médiá varovali pred NWO alias Nový svetový poriadok, kde sa chaos vytvára tak radikálne. politici ho môžu použiť na vytvorenie riešení, ktoré ešte viac obmedzia práva a slobody v Amerike!

Čo povedal šéf Obamovho Bieleho domu, Rahm Emannuel: ‚Nikdy nenechajte vážnu krízu premrhať’! Ale čo tým chcem povedať, že je to príležitosť robiť veci, o ktorých si myslíte, že ste ich predtým robiť nemohli! To bol v priebehu rokov konečný cieľ veľa politikov, a keď začiatkom roka 2021 prevzali kontrolu demokrati, stalo sa to ich mantrou alebo manifestom!

Od lekárskeho stanného práva po holé police, s mnohými ďalšími problémami medzi tým, prešli sme bodom, odkiaľ niet návratu! Ako národ sa už nikdy nevrátime k tomu, čím sme kedysi boli. Musíme to akceptovať. A dokončenie Nového Svetového Poriadku Trumpovo predsedníctvo len dočasne odložilo, až do momentu, keď sa na scénu dostal COVID!

Ale od tohoto momentu sa Amerika zmenila. Deň, keď Joe Biden začal okupovať Biely dom, šialený nápor demokratov začal realizovať toľko zmien, ako sa len dalo, tak rýchlo, ako mohli, pred tým, ako v roku 2022 stratia Snemovňu alebo Senát a nechajú Bidena ako chromého a chorého prezidenta a Nový svetový poriadok, v ktorom teraz žijeme!