DNA ako operačný systém človeka!

27. októbra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť veda viera vzdelanie zdravie

Svetlo ‚zdroja‘ je samo o sebe celkom úplné. Obsahuje všetky znalosti v rámci svojho prirodzeného inherentného kódovania. Vaša DNA je súčasťou tohto svetla a drží v sebe svoje odtlačky informácií. Svetelné polia ‚zdroja‘ stále vyžarujú kódy pre prirodzený vývoj všetkých!

Morfogenetické reality sa menia, aby boli preto v súlade s rýchlejšou vibráciou svetla. Ovplyvňujú všetky úrovne spektra, od makrokozmu po mikrokozmus. Vaše vyjadrovacie prostriedky reagujú na všetky tieto zmeny, pretože sa vaša DNA prispôsobuje novým informáciám

A teraz, keď pripíšeme tieto vlastnosti DNA človeka prírode, potom by sme mali uctievať prírodu ako Všemocnú a Všemúdru Bytosť! Napriek tomu mocní anjeli, mezi nimi aj takí, ktorí za svoju vernosť už dostali nesmrtenosť, v úcte oslavujú Stvoriteľa celého vesmíru:

“Anjeli padajú na kolená pred tým, ktorý sedí na tróne, a uctievajú toho, ktorý žije po celú večnosť. Vrhajú svoje koruny pred trón a volajú: ‚Yahwe, náš Bože, zaslúžiš si slávu, česť a moc, lebo ty si stvoril všetky veci a z tvojej vôle boli stvorené‘.“ – Zjavenie 4:10, 11.