Spôsoby mentálneho manipulovania ľudí-2

26. októbra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť veda viera vzdelanie zdravie život

Po štvrté – postupom času ťa opotrebúvajú, celkom ťa zunujú, a potom i s tebou ale skončia! Toto je jedna zo zákerných spôsobov mentálneho zneužívania, a postupne, v priebehu času. Klamstvo tu, klamstvo tam, veľmi často posmešný komentár, potom to začne stúpať! Aj tí najinteligentnejší ľudia, ktorí si to vôbec neuvedomujú, môžu byť vtiahnutí do toho!

Po piaté – ich vlastné činy sa nezhodujú s ich vlastnými slovami lebo neustále páchajú pokrytectvo! Pri jednaní s osobou alebo subjektom, ktorá sa vás snaží manipulovať alebo mentálne zneužívanť, sa skôr ako na to, čo hovorí, pozerajte sa viac aj na to, čo robí! No lebo to, čo hovorí, v skutočnosti nič neznamená! Sú to iba reči! Ale to, čo robia, je ich a váš problém!

Po šiesté – stále sa vám vysmievajú, snažia sa vás zmiasť! Podnecujú vás, aby ste sa samopoškodzovali, a hovoria vám, že nie ste hodní, a potom vás zrazu začínajú chváliť za niečo, čo ste už urobili. Myslíte si: ‘Možno nie sú až tak zlí’! Práveže áno, sú! Toto je vypočítaný pokus, aby ste sa udržali v rozpakoch, lebo to, za čo vás pochválili, už aj slúžilo k mentálnej manipulácii!