Jen Psaki bola izraelská špiónka!

6. októbra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zdravie život

Odhalené finančné informácie ohľadne Jen Psaki, súčasnej hovorkini Bieleho Domu vo Washingtone DC ukazujú, že bola zamestnaná izraelskou špionážnou firmou Pegasus a bolo to odhalené v júli 2021, keď Pegasus izraelskej NSO Group vrhol nové svetlo o rozsahu rozsiahlej špionážnej siete izraelskej vlády. 

Samotný Izraelský štát licencioval predaj spywaru zahraničným vládam aj súkromným podnikom a zločineckým organizáciám. Táto licencia umožnila vplyv skrytého sledovania Pegasa na novinárov, zahraničné vlády a volených predstaviteľov a jeho vplyv sa uviedol do perspektívy Saudským kráľovstvom, ktoré to odhalilo!

Použili Pegasus na špehovanie Jamala Kashoggiho pred jeho zavraždením v Turecku, a mexické drogové kartely ho použili na špehovanie novinárov odhaľujúcich ich zločiny aj jeho použitie marockou vládou viedlo k odhalení, na ktoré sa úspešne zameral Macron Emmanuel, Francúzsky prezident.

V dôsledku odhalenia Pegasom bol rozsah siete súkromných spoločností zapojených do izraelských špionážnych operácií nedávno rozšírený aj na administratívu prezidenta Joe Bidena. Správa odhalila záznam o zamestnaní tlačovej tajomníčky Jen Psaki v podniku AnyVision Interactive Technologies!