USA Deep State je v Deep Trouble!

24. septembra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život

Po slovensky by to bolo asi tak – Hlboký štát je v Hlbokých problémoch alebo americkí prebudení generáli a vojensko-priemyselný komplex musia byť vyčistení, aby zachránili takto americký národ! Zjavenia z novej knihy Bobula Boba a Roba Costu Peril odhaľujú, ako hlboko siaha duchovná hniloba v USA armáde! 

V dňoch po proteste 6. januára generál Mark Milley, predseda zboru náčelníkov štábov, sľúbil, že v prípade vojny poskytne Číne pomoc a útechu. Podľa  časopisu Washington Post generál Mark Milley po proteste v Kapitole poslal šéfovi Ľudovej oslobodzovacej armády Číny tajné oznámenia o ‘pomoci’!

V slušnej krajine by sa taký drzý akt zrady a tajnej dohody s cudzou mocou jedného z najvýznamnejších vodcov ozbrojených síl stretol s okamžitou a neutíchajúcou reakciou! Namiesto toho je tento zradca USA ústavy a princípu civilného vedenia armády liberálnym miláčikom!

Na inaugurácii J. Biden poďakoval M. Milleymu za podkopanie prezidenta D. Trumpa v posledných týždňoch jeho prezidentovania. Mar Milley, než sa dostal do Číny, si sadol k najvyšším dôstojníkom služby a požadoval od nich prísahu, že nikto z nich by bez jeho súhlasu nespustil jadrovú zbraň, a to za chrbtom prezidenta!