Svet bude čoskoro celkom rozdelený!

8. septembra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zdravie život zjavenie

Rozdelenie už bude medzi poškodenými zaočkovanými a nepoškodených bezvakcíny obyvateľmi! Preto nanucovači vakcín sa tak pokúšajú rozdeliť svet na zaočkovaných a nezaočkovaných spôsobom, že odopierajú bezvakcíny ľuďom prístup do spoločnosti (prostredníctvom očkovacích pasov). 

Tí, ktorí stále užívajú hrotové proteínové injekcie, skoro zistia, že ‚očkovací pas‘ je vlastne vstupenkou do nekonečného ich utrpenie, pretože sa im začínajú rozpadávať mozgy, telá a srdcia a v skutku celý ich organizmus pod kontrolou programovanej vakcíny.

Nepotrvá dlho a milióny Američanov nebudú schopné nijako zmysluplne fungovať v spoločnosti. Pretože stanú sa novými zdravotne postihnutými, poškodenými injekciami hrotových proteínov a potrebujúci neustálej zdravotnej starostlivosti v nemocniciach alebo doma!

Neočkovaní medzitým zdedia Zem a budú môcť fungovať na zdanlivo ‘super silných‘ úrovniach v spoločnosti vďaka svojmu normálnemu, zdravo fungujúcemu mozgu, srdcu, reprodukčnými orgánmi a ďalším imunochránenými bunkami zdravého organizmu!