Diabol sa večne skrýva v detailoch!

7. septembra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Zriedka sa hovorí o obchodných zárukách, že Diabol sa často skrýva v detailoch, alebo skôr v drobnom písme záruky! A to najmä pri štatistikách, ktorými nás chcú výrobcovia vakcín a s nimi ‚spolupracujúci‘ politici ukolísať, učičíkat do spokojnosti a bezpečnosti!

Lebo radi používajú najrôznejšie triky, aby mohli šíriť nimi želané posolstvá, klamstvá i obchodné dohody, údajne založené na faktoch. To je aj prípad ohľadne úmrtí v dôsledku očkovania, alebo obetí, o ktorých sa predpokladá, že zomreli v ‚súvislosti s očkovaním’.

Bohužiaľ, aj bežný pohľad na publikované údaje odhaľuje finty, akými boli závažné či možno tie najťažšie predstaviteľné smrteľné prípady jednoducho vymazané z vedeckého posudzovania. Osoby hospitalizované, ktoré zomreli do 14 dní po vakcíne, sa počítajú ako neočkované.

A to znamená, že v bezprostrednej fáze po očkovaní, keď sa vyskytujú najkritickejšie reakcie, sa dôsledky očkovania vôbec neskúmajú. Dotknuté osoby sa totiž nepovažujú za očkované. To je ako keď polícia považuje opitých vodičov za triezvych, ak alkohol vodiča namerajú do 48 hodín!večne