Odvolajte Newsoma a zachráňte národ!

3. septembra 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život

Prečo sú elity globalistov takí zúfalí, aby si udržali pri moci guvernéra Kalifornie Gavina Newsoma? Je možné, že jeho pád vyvolá v celej krajine revolučný impulz, ktorý pochová agendu britských liberálov a cisárov a vytvorí americký systém rastu a rozvoja? Kalifornii už desaťročia dominujú najfanatickejší zástancovia politík globálneho Britského impéria!

V tomto režime bol zničený kedysi veľký letecký a kozmický priemysel Kalifornie, bolo tiež napadnuté najproduktívnejšie poľnohospodárstvo na svete, jadrová energia a fosílne palivá boli zatvorené. Dôsledkom tejto nepríčetnosti, počas desaťročí, je Americký štát v plameňoch, americkí farmári a poľnohospodári sú absolútne odstavení od vody, mestá odstavené od napájania.

Ľudia sú aj úplne unavení. Sú pripravení bojovať. Napriek tomu, že to klamúce médiá vykresľujú ako boj medzi demokratmi a republikánmi, mnoho demokratov a nezávislých demonštruje, aby si ale Newsoma stiahli. Členovia PAC LaRouche sa zúčastňujú na sérií diskusií pri okrúhlom stole pre všetkých kandidátov už sponzorovaných spoločnosťou.

TakeCaBack, medzi ktoré patria republikáni, demokrati, nezávislí kandidáti. Z tohoto procesu sa vyvíja nové kvalifikované vedenie, ktoré má právomoc, nielen môcť vyhodiť Newsoma, ale i poslať zvyšok loupežníkov globalistickej elity Britského impéria domov. 14. september môže byť výstrelom, ktorý už bude možno počuť až po celom svete!

 

https://jehovajekralom.com/14-pad-ameriky/