Austrália porušuje Norimberský Kód!

15. augusta 2021, jankratky, Nezaradené

Keď Austrálski politici robia poburujúce vyhlásenia ako napríklad: ‚Nechala sa mnou zaočkovať, aby ukázala, že al pre ľudí so základnými zdravotnými problémami (ako je rakovina a pod.) sú vakcíny bezpečné! Toto je predovšetkým kompletné, NESPRÁVNE VYUŽITIE úradu a politickej moci, neetické vyhlásenie, ktoré NEMÁ VEDECKÚ PODPORU!

Ale v najhoršom prípade potenciálny trest smrti pre osoby so základnými zdravotnými problémami. Anthony Albanese (ľavicová opozícia) týmto vyhlásením výslovne KLAMAL austrálskej verejnosti! Vyhlásenie, ktoré urobil, NIE je prehnané, a nemožno ho vôbec považovať za maličkú-bielu lož pre dobro ľudstva! Jeho vyhlásenie je BLATANTNÝM Klamstvom, ktoré potenciálne vážne ovplyvní zdravie zraniteľných Austrálčanov.

Zverejňuje sa to, nie aby sa vyvolalo viac strachu, ale skôr aby sa vydalo svedectvo o tom, ako lekári, vlády a BigPharma sú v priamom rozpore s Norimberským kódexom z roku 1947 tým, že sa i pokúšajú prinútiiť ľudstvo do globálneho klinického skúšania! Napriek takýmto informáciam, varovaniam, faktickým informáciam, nikto to nezastaví!