Založ si blog

Black Lives Matter – vyznamenaní JKV!

Lenže to nadôležitejšie je to, že to vyznamenanie alebo Veľká cena alebo aj Medaila hrdinstva im aj bola uložená nie menšou osobnosťou sveta ako samou Jej Kráľovského Veličenstva – kráľovnou Alžbetou II, ktorá je patrónkou Chatham House – Kráľovskú Inštitút alebo RIIA.

Organizácia vybraná na to ocenenie nie je nikto iný ako Black Lives Matter, Sorosom financované naci hnutie nasadené s cieľom uniesť úprimné pobúrenie proti rasizmu, ale prehnité, nespravodlivé životné podmienky v proto-teroristickej údernej sile proti republike a ľuďom v USA. 

Spoločnosť BLM získala „Cenu šampióna rozmanitosti za storočie v Chatham House“, – za „významnú prácu“ a Melina Abdullah, spolurežisérka a spoluzakladateľka organizácie Black Lives Matter Grassroots, prevzala v mene hnutia cenu Britskej monarchie, tak oznámil Chatham House!

Riaditeľ Chatham House, Doktor Robin Niblett, začal byť veľavravný: ‚Vízia a úspechy každého z víťazov sú odrazom vlastných cieľov Chatham House pre jeho druhé storočie a ukazujú spoločný záväzok budovať udržateľnejší, inkluzívnejší svet’! Inými slovami svet riadený OWG!

Čína – rezolúcie BR OSN sú záväzné!

28.03.2024

Čína včera považovala za potrebné pripomenúť Bidenovej administratíve, že rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, sú záväzné pre členov OSN. „Rezolúcie Bezpečnostnej rady sú záväzné,“ povedal novinárom v Pekingu hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Lin Ťien. Bezpečnostná rada musí naďalej pozorne sledovať situáciu v Gaze a v prípade potreby sa [...]

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,384
Celková čítanosť: 3815352x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie