Black Lives Matter – vyznamenaní JKV!

2. augusta 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera zázraky zdravie život

Lenže to nadôležitejšie je to, že to vyznamenanie alebo Veľká cena alebo aj Medaila hrdinstva im aj bola uložená nie menšou osobnosťou sveta ako samou Jej Kráľovského Veličenstva – kráľovnou Alžbetou II, ktorá je patrónkou Chatham House – Kráľovskú Inštitút alebo RIIA.

Organizácia vybraná na to ocenenie nie je nikto iný ako Black Lives Matter, Sorosom financované naci hnutie nasadené s cieľom uniesť úprimné pobúrenie proti rasizmu, ale prehnité, nespravodlivé životné podmienky v proto-teroristickej údernej sile proti republike a ľuďom v USA. 

Spoločnosť BLM získala „Cenu šampióna rozmanitosti za storočie v Chatham House“, – za „významnú prácu“ a Melina Abdullah, spolurežisérka a spoluzakladateľka organizácie Black Lives Matter Grassroots, prevzala v mene hnutia cenu Britskej monarchie, tak oznámil Chatham House!

Riaditeľ Chatham House, Doktor Robin Niblett, začal byť veľavravný: ‚Vízia a úspechy každého z víťazov sú odrazom vlastných cieľov Chatham House pre jeho druhé storočie a ukazujú spoločný záväzok budovať udržateľnejší, inkluzívnejší svet’! Inými slovami svet riadený OWG!