Obrovské protesty proti CO19 pasom!

31. júla 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon život

Masové protesty sa uskutočnili 24. júla 2021 v Austrálii, Veľkej Británii, Francúzsku, Taliansku, avšak nie proti rastúcemu nebezpečenstvu vojny, ani proti ekonomickému kolapsu, ktorý zachvátil západný svet, ale skôr proti úsiliu použiť v týchto krajinách cestovné pasy COVID19 alebo ‚zdravotné preukazy‘ rôznych typov! 

Vo Veľkej Británii už oslovila bývalá ošetrovateľka anti-vaxxer veľkú skupinu ľudí i na Trafalgarskom námestí, a porovnala tých, ktorí dávali injekcie nacistickým lekárom, a povedala: ‚Spýtajte sa ich, čo to obsahuje. Opýtajte sa, získajte ich mená, pošlite ich emailom … so skupinou právnikov to zhromažďujeme’!

Pri norimberských procesoch sa lekári, ale i zdravotné sestry postavili pred súd a boli obesené! Premiér UK Boris Johnson vyhlásil deň slobody na 19. júla, zrušením všetkých obmedzení blokovania, s výnimkou uvalenia nútenej karantény pre ľudí, u ktorých sa zistilo, že boli v kontakte s niekým, kto mal pozitívny test. 

To podľa správ už viedlo k 1,7 miliónu ľudí k nútenej karanténe. Demonštrácie sú však zamerané na B. Johnsonove plány zaviesť očkovacie pasy potrebné na vstup do nočných klubov i na iné miesta. Zatiaľ čo demonštrácie Spojeného kráľovstva v Londýne i Leeds boli väčšinou pokojné, demonštrácie vo Francúzsku a Austrálii neboli!