Agenda: postupné ničenie Ameriky!

30. júla 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie život

‘Súčasná agenda globalistov je najsilnejšou ukážkou komunistického, socialistického a progresívneho pokusu prevziať Ameriku, ktorý bol doteraz vyrobený‘, povedal Dr. Ted Baehr z Movieguide. Film bol víťazom hlavnej ceny 101 000 dolárov za cenu Best of Festival na SAICFF.

Keď zákonodarca Idaho Curtis Bowers napísal ‚list redaktorovi‘ o drastických zmenách v americkej kultúre, stal sa hlavným predmetom večerných správ, ľudia protestovali proti Kapitolu a miestne noviny boli celé týždne plné odpovedí. Potom si uvedomil, že niečo veľmi dôležité zistil!

Opýtajte sa takmer kohokoľvek a budete počuť: ‚Komunizmus je mŕtvy! Berlínsky múr spadol’! Hoci sa slovo komunizmus už nepoužíva, tento film ukáže, aké sú myšlienky za ním živé a zdravé. Pridajte sa k Bowersovi za fascinujúcim pohľadom na ľudí a občanov USA.

Rôzne skupiny ľudí a občanov v Spojených Štátoch Amerických, ktoré sa v súčasnej dobe dvadsiatého prvého storočia úspešne zamerali na zle zmenenú morálku a veľmi nepochopiteľnú ‚slobodu Ameriky‘ v ich snahe absolútne zničiť Ameriku! Je to dobre zdokumentovaná už pripravená AGENDA!

Poznámka: Lenže aby sa táto ‚konšpiračná teória‘ stala ešte dokonalejšou a ešte viac konšpiračnejšou, pripomeňme si na dodatok detail, že už bola pred viac ako 2 500 rokmi sancionovaná biblickými inšpirovanými proroctvami Daniela a iných Božích prorokov, vrátane apoštolov Ježiša Krista!