Fázy spolupráce ľudí s vakcínami – 2

13. júna 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zdravie život

Momentálne ľudstvvo, hlavne USA, sa nachádza vo fáze 3, no posledná fáza spočíva v zatknutí tých, ktorí odmietajú injekcie proteínu s obsahom spiku, a bude sa to robiť od domu k domu.S novými informáciami poskytnutými kontaktom z federálnej vlády autor bol schopný ďalej spresniť hierarchiu eskalácie dodržiavania očkovacích látok, ale ktorú presne sleduje Bidenov/Obamov režim. Táto eskalácia má päť odlišných fáz, z ktorých 3 boli spomenuté minule:

Fáza 4 – Trestné pokuty alebo väzenie (vládny sektor) – Tá fáza sa začne potom, ako falošné spravodajské médiá obvinia tých, ktorí nie sú vakcínovaní, z pokračujúcich prepuknutí spike proteínov, ktoré zabíjajú ľudí. V niektorých jurisdikciách budú prijaté i zákony, ktoré budú vyžadovať neustále vakcíny a ďalšie posilňovacie dávky. Každý, kto odmietne vyhovieť, bude pokutovaný alebo uväznený. Môžete očakávať, že tento tlak bude mať modrý stav.

Fáza 5) – Kinetika (vojenský sektor) – otvorená biologická a kinetická vojna proti hlavne americkému ľudu, ktorú vedie ‚prebudená‘ armáda proti občanom. Táto fáza sa uskutoční po tom, ako štát zameraný na vakcíny v spolupráci s režimom Bidena/Obamu zinscenuje možnosť viniť USA majiteľov zbraní. Len čo sa táto udalosť uskutoční, Biden spolu s demokratmi vyzvú americkú armádu proti občanom na vykonanie celonárodnej konfiškácie zbraní!

Ako už vysvetlill vládny predstaviteľ, Bidenovmu režimu, bolo nariadené dosiahnuť 70% zaočkovanosti dospelých v USA bez ohľadu na to, čo to znamená. Útok pod falošnou vlajkou, ktorý vyvinul hlboký štát USA, bude slúžiť na poskytnutie príbehu o ‚morálnom ospravedlnení’, ktorý by porušil akýkoľvek posledný kúsok občianskych práv, ľudských práv alebo lekárskej etiky! Vyľudnenie bude žiadaný koniec tohoto hanebného plánu!