Nositeľ Nobelovky podporuje vyľudňovanie!

3. júna 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč viera vzdelanie zázraky zdravie život zjavenie

Nositeľ Nobelovej ceny podporoval biologickú vojnu ako formu kontroly populácie alebo vyľudňovanie, hlavne v rozvojových krajinách! Prísne tajné dokumenty, ktoré boli už len nedávno odtajnené z Národného archívu Austrálie, napriek vládnej opozícii odhalili, že i jeden z otcov modernej biotechnológie, a genetického inžinierstva, sa zasadzoval za vyľudňovanie našej prekrásnej planéty Zem!

Použitím biologických zbraní proti Indonézii, aj ‚preľudneným‘ krajinám juhovýchodnej Ázie. A austrálsky denník „The Age“ uvádza, že svetoznámy mikrobiológ Sir Macfarlane Burnet v tajnej správe pre austrálske ministerstvo obrany v roku 1947 odporučil vývoj biologických a chemických zbraní zameraných na potravinové plodiny a tiež aj šírenie infekčných chorôb! Uviedol:

‚Konkrétne pre situáciu v Austrálii bude najúčinnejšia protiofenzíva hroziacej invázie premnožených ázijských krajín, zameraná na ničenie biologickými alebo aj chemickými prostriedkami. Tropické potravinové plodiny i šírenie infekčných chorôb, ktoré sa môžu šíriť v tropických podmienkach, ale nie v austrálskych podmienkach, ktoré sú celkom odlišné od podmienok Juhovýchodnej Ázie’!