Prečo Briti vraždia amerických prezidentov!

29. mája 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Informácia je prevzatá z pamfletu vydaného v decembri 1994 novinami New Federalist. Hnutie L. LaRouche, vyvolané aj vtedajšou rastúcou hrozbou atentátu na prezidenta Billa Clintona, zhromaždilo dokumentáciu k predchádzajúcim britským atentátom!

Konkrétne proti prezidentom Abrahámovi Lincolnovi, Jamesovi Garfieldovi, Williamovi McKinleymu a Johnovi Kennedymu. Briti zavraždili amerických prezidentov. ‚Britskými‘ autormi týchto vrážd nie sú Angličania, ale oligarchia vládnuca vo Veľkej Británii!

Zahŕňa to feudalistických aristokratov a bankárov ‚benátskej strany‘ na čele s rodinou kráľovskou a európske kniežatá, ktoré sa sa zosobášili s britskými kráľovskými osobami. Lebo Americkí zavraždení prezidenti presadzovali americké záujmy v konflikte s Britmi!

A Britskými agentami s geopolitickými cieľmi! V obidvoch prípadoch len zavraždenie a prístup viceprezidenta do funkcie bránili alebo zvrátili smerovanie politiky zavraždeného prezidenta. To ale hlavne platí pre tých prezidentov, ktorí boli zavraždení zastrelením!

Abraham Lincoln, James A. Garfield, William McKinley a John F. Kennedy. Platí to aj o dvoch prezidentoch z 19. storočia, ktorí zomreli veľmi náhle a prekvapujúco v kancelárii, údajne to bolo z prirodzených príčin, William Henry Harrison a Zachary Taylor.