Eisenhower zastavil v 1958 jadrovú vojnu!

25. mája 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč večnosť veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život

V nadväznosti na výbušné zverejnenie tajných dôkazov, ktoré minulý týždeň Daniel Ellsberg zverejnil, že poprední členovia armády aj vtedajší minister zahraničných vecí, Foster Dulles tlačili na prezidenta Dwight Eisenhowera, aby použil jadrové zbrane proti Číne v súvislosti s konfliktom v roku 1958 o dva ostrovy, ovládané Taiwanom neďaleko pobrežia pevniny, C. Osgood z EIR uviedol, že dokument vzdušných síl v r 2008, ktorý bol zverejnený i v archíve, tiež uvádza, že Eisenhower zakročil proti šíreniu. Osgood vyhlásil:

‚Letectvo pôvodne chcelo použiť atómové bomby v začiatku vojenského zásahu USA, lenže D. Eisenhower to vylúčil a nariadil letectvu a námorníctvu, aby sa namiesto útoku pripravili len na bežné operácie. Atómové bomby by boli použité iba v prípade eskalácie konfliktu. Lenže podľa jednej z tých štúdií D Eisenhower prinútil amerických vojenských plánovačov, aby prehodnotili svoj postoj k jadrovej vojne. I vedúci vzdušných síl takto začali prehodnocovať svoju predchádzajúcu pozíciu obmedzenej nukleárnej vojny, s komunistickou Čínou!