Telefonický hovor Joe Bidena s Bibim

21. mája 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

V telefonickom rozhovore J Bidena s Bibim, prezident Biden ‚očakáva‘ deeskaláciu v Gaze, ale Netanjahu sľúbi, že predsa bude pokračovať, kým nebude dosiahnutý ich cieľ! Výsledok dnešnej výzvy prezidenta Josepha R. Bidena ml. S izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom je krátky.

Obaja vodcovia viedli podrobnú diskusiu o stave udalostí v Gaze, pokroku Izraela pri znižovaní schopností Hamasu a ďalších teroristických zložiek a pokračujúcom neustálom diplomatickom úsilí regionálnych vlád a USA. Prezident oznámil, že dnes očakáva výraznú deeskaláciu a prímerie!

Je zrejmé, že Benjamin Netanjahu má ďalšie nápady. Svoje posolstvo ešte rozšíril v Tel Avive, kde ale Agentúra TASS cituje izraelskú televíziu Channel 12, podľa ktorej aj celá izraelská armáda a politici z rôznych krajín zdieľajú názor, že k prímeriu nebude môcť dôjsť pred piatkom, 20. Mája 2021

A história sa opakuje, podľa inšpirovaných slov proroka Daniela: “Srdce oboch tých vodcov bude stále naklonené k zlému, a hoci zasadnú k jednému stolu, budú si navzájom klamať. Ale nič sa im nepodarí, lebo koniec príde až v určenom čase.” – Daniel 11:27.