CO19 pomáha vojnovému šmelinárstvu!

7. mája 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Vojna sa stala obrovským podnikom na zarábanie peňazí a Amerika so svojou rozsiahlou vojenskou ríšou a incestnými vzťahmi i s mnohými medzinárodnými dodávateľmi obrany je jedným z jej najväčších kupujúcim a predávajúcim zákazníkom!

Americký vojensko-priemyselný komplex už postavil v histórii svojou šírkou a rozsahom neprekonateľnú ríšu, a ktorá sa zameriava na vedenie večnej vojny po celej Zemi. USA udržiavali svoje vojenské jednotky v 177 krajinách, viac ako 70% krajín sveta!

Aj keď federálna vláda zatemňuje svoje výdavky na obranu natoľko, že je ťažké získať presné čísla, je známe, že od roku 2001 vláda USA vynaložila na vojny v Afganistane a v Iraku viac ako 1,8 bilióna dolárov! Nezahŕňa to vojny a cvičenia po celom svete!

Rozširujúce sa americké vojenské impérium dnes krváca rýchlosťou viac ako 15 miliárd dolárov mesačne! Americká vlasť vedená chamtivým obranným sektorom sa zmenila na bojisko s militarizovanou políciou a zbraňami, ktoré lepšie vyhovujú vojnovej zóne!

Prezident J. Biden, kráčajúci v úzadí so svojimi predchodcami, pokračoval v rozširovaní americkej vojenskej ríše do zahraničia a aj na domácej pôde v jasnej snahe preniknúť k mocným finančným, vojenským a bezpečnostným záujmom Hlbokého Štátu!