Demokrati pritlačili ale až príliš ďaleko!

5. mája 2021, jankratky, Nezaradené

Ľudia v USA potrebovali vidieť ekonomický plán Centrálnej Banky [CB], ten plán, ktorý bábka Britského impéria presadzuje, Joe Biden, čo neprospieva občanom a Ameriky z dlhodobého hľadiska. 

Tento plán je rovnaký, aký vždy presadzovali, ale na steroidoch. Plán je vytlačiť mnohé spoločnosti z USA do iných krajín a hlavne do Číny, aby krajina nemohla fungovať a ľudia museli byť závislí od vlády. 

Deep State [DS] sa teraz snaží zastaviť audit v Arizone. Falošné správy stále hovoria, že to nič neznamená, že sú to sprisahaní blázni, ktorí to neustále presadzujú, ale Amerika sa pomaly zobúdza!

Ak je to pravda, tak prečo posielať okolo 100 právnikov, prečo teraz napísať list, aby sa z toho stal federálny prípad? Trump naznačuje, že bude kandidovať a zdá sa že už si aj vybral svojho budúceho viceprezidenta!

Ale ak chce kandidovať v roku 2024, potom ale musíme myslieť logicky: ale ako predsa môže Donald Trump kandidovať, ak sa nevylieči choroba z volebných podvodov? Preto: hovorí o r. 2024 alebo o niečom celkom inomaq