Londýnsky farár zatknutý kvôli kázaniu!

3. mája 2021, jankratky, Nezaradené

71-ročný londýnsky farár bol zatknutý v uliciach kvôli kázaniu! Polícia v Londýne zatkla kresťanského pouličného kazateľa za údajné spôsobovanie ‚poplachu a úzkosti‘ chodcom pre údajné ‚homofóbne‘ verše z biblickej knihy Genesis. V piatok zvestoval pastor John Sherwood po boku farára Petera Simpsona z Penn Free Methodist Church pred stanicou metra Uxbridge, vo vlastnom volebnom obvode predsedu vlády Borisa Johnsona.

Pastor P. Simpson v utorok vo svojom príspevku pre Konzervatívnu ženu uviedol, že Sherwood kázal o posledných veršoch z knihy Genisis 1 a povedal: Božím zámerom pri vytváraní ľudstva bolo ustanoviť ľudí do rodín, v čele s otcom a matkou, ale nie s dvoma otcami alebo dvoma matkami. Rozdiel medzi ľuďmi iba medzi dvoma pohlaviami, mužmi a ženami, urobenými na Boží obraz, predstavuje podstatu Božieho stvoreného poriadku.

Simpson uviedol, že polícia ich informovala, že v reakcii na pouličnú kázeň boli podané dokonca tri sťažnosti. Povedal, že policajt varoval, že by sa so Sherwoodom mali vyhnúť akýmkoľvek ‚homofóbnym vyhláseniam‘ a aj že ‚neexistuje sloboda vydávať vyhlásenia, ktoré urážajú ľudí’! Polícia nakoniec stiahla Sherwooda z jeho stoličky, a násilím potom spútala septuagenariánskeho kazateľa. Čo sa stalo s nami ako kresťanským národom?