Veľký Reset – eufemizmus pre WWIII?

30. apríla 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Nemýľme sa, už sme v tretej svetovej vojne! Vznešenejším výrazom je ‚Veľký reset‘, veľavravný popis zničeného svetového hospodárstva, nespočetných bankrotov, ale i nezamestnanosti, nesmiernej biedy, hladu, smrti hladom, chorôb a samovrážd. 

Stovky miliónov ľudí už bolo postihnutých týmto ‚vedľajším‘ poškodením covid-19 a aj strachu z propagandistickej biologickej vojny, s počtom obetí možno už aj v desiatkach miliónov, ale ktoré v skutočnosti nemožno ani len posúdiť v tejto dobe.

Len tento jediný rok po tomto kriminálnom šialenstve už na nás tlačila tá diabolská elita mnohých miliardárov, ‚My ľudia’! Sme iba v prvom roku vojny, ktorá ale má podľa plánu Veľkého Resetu trvať celú dekádu 2020 – 2030. Agenda dokončená do r. 2030! 

WEF nie je v skutočnosti nič iné ako mimovládna organizácia registrovaná na bujnom predmestí Ženevy a vo Švajčiarsku. A jej členmi sú však zhromaždení špinavo zbohatlíci, politici, šéfovia korporácií, bankoví škriatkovia, umelci a hollywoodske osobnosti.

Nikto z nich nie je voleným úradníkom s mandátom vládnuť svetu. Napriek tomu účinne vládnu svetu tak, že nútia alebo ohrozujú OSN a jeho 193 členských krajín, aby boli poslušné! Pretože majú peniaze, získané podvodným systémom, ktorý sami navrhli!