Vojna s Čínou – koniec života na Zemi!

29. apríla 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Áno, vojna s Čínou by mohla ísť jadrovou-nukleárnou cestou, aj ukončiť všetok život na celej Zemi!Aj keď svet počas studenej vojny unikol jadrovému súdnemu dňu, história je plná nehôd a blízkych únikov, ktoré sa dnes môžu množiť a opakovať.

Toto je kľúčový bod: Zdá sa, že všetky hlavné mocnosti modernizujú alebo rozširujú svoj jadrový arzenál. Problém je v tom, že ľudia robia chyby a chyby sa stávajú a kríza by sa mohla vymknúť spod kontroly. Prečítajte si čínsku námornú literatúru!

Cieľom námorného časopisu Naval & Merchant Ships je zmapovať dopad útokov čínskych medzikontinentálnych balistických rakiet (ICBM), ktoré by proti USA zasiahlo len dvadsať jadrových rakiet proti najväčším mestám na východe a na západe!

Obrovské oblaky žiarenia pokrývajúce veľkú časť krajiny, podľa odhadu hovoria, že útok by znamenal asi 50 miliónov zabitých ľudí a tlakovou vlnou čo vyparí celý Manhattan! V porovnaní s tým je severokórejská hrozba skoro celkom bezvýznamná!