Diplomat odsudzuje sankcie Ameriky!

25. apríla 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Chas Freeman volá sankcie Ameriky ‚pokrytecké, kontraproduktívne aj kruté’! Chas Freeman, bývalý funkcionár obrany a kariérny diplomat, pôsobiaci už ako veľvyslanec v Saudskej Arábii a zástupca vedúceho misie v Číne a Thajsku, reagoval na výzvu Helgy Zepp-LaRoucheovej na zastavenie genocídy v Sýrii a Jemene s týmto vyhlásením o úlohe sankcií v zahraničnej politike:

‚Nesúhlasím so zneužívaním a nadmerným používaním sankcií z dôvodu, že sú skôr ‚dobrým pocitom’, než diplomatikou zameranou na výsledky, no sú neúčinné! Vytvárajú narušenie obchodného trhu, poškodzujú nevinných ľudí, umožňujú tým, ktorí majú moc, maximalizovať ju prostredníctvom kontroly nad patronátmi zahŕňajúcimi humanitárne výnimky…

…uľahčujú obetného baránka tým, ktorí ich ale vnucujú za úplne nesúvisiace utrpenie obyvateľstva, o ktorom sa predpokladá, že im asi pomáha, sú ospravedlnením za to, že neriešia neduhy, ktoré údajne efektívne trestajú, a umožňujú politikom držať pozíciu a skutočne ale bez toho, aby so skutočnými problémami národov, čo odsudzujú, urobili čokoľvek efektívne a pozitívne! 

V skrátke, sú pokrytecké, kontraproduktívne a kruté. Pretože ich skutočným cieľom je uspokojiť skôr domáce volebné obvody, ako dosiahnuť čokoľvek v krajinách, na ktoré sú zameraní! Lenže tam, kde sú aj uvalené, spôsobujú nesmiernu, zbytočnú a nehumánnu depriváciu! Som zhrozený nad našou účasťou na ponorení Sýrčanov a Jemenčanov a hovorím tak na požiadanie’!