Ukrajina chce silou mocou byť v NATO!

22. apríla 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Ukrajina hrozí, že vytvorí sily jadrových zbraní, ak nebudú privedené do NATO! 16. apríla 2021 (EIRNS) – Kyjevský režim zašiel i v hlbokom konci svojej zúfalej snahy o spustenie tretej jadrovej svetovej vojny v mene umierajúceho Britského impéria ešte ďalej. Minister obrany Ukrajiny Andrii Taran povedal všetkým poslancom Európskeho parlamentu v Bruseli, že Rusko sa pripravuje na potenciálne uskladnenie jadrových zbraní na Kryme. 

Agentúra Reuters však uvádza, že Taran neposkytol nijaké dôkazy pre svoje tvrdenie, uviedla však, že Rusko už nahromadilo 110 000 vojakov na hraniciach s Ukrajinou v 56 taktických skupinách, s veľkosťou práporov, citujúc najnovšie spravodajské informácie Kyjeva. Andi Taranovo tvrdenie o Kryme vyvolalo výsmech ruských politikov. ‚Taran by nemal ísť do Európskeho parlamentu, ale do kancelárie psychoterapeuta‘, povedal RT člen Dumy Andrey Kozenko. 

‚Rusko už má skutočne silný vojenský potenciál, a ak by chcelo, mohlo by na Kryme rozmiestniť jadrové hlavice, ale Kyjev by o ňom vedel ako posledný’. Lenže Ukrajinský vyslanec v Nemecku Andrij Melnyk zašiel ešte ďalej a otvorene pohrozil, že pokiaľ sa Ukrajina nestane členom NATO, bude sa Kyjev usilovať o možnosti jadrových zbraní. ‚Musíme urobiť všetko pre to, aby Putin na nás nezaútočil zajtra alebo pozajtra…

…Jedinou možnosťou je, aby sa Ukrajina zrazu stala členom NATO. Keby bola Ukrajina v roku 2014 členom NATO, nikdy by neprišlo k anexii i k tejto strašnej vojne na východe‘, uviedol v rozhovoroch pre nemecké rádio DLF, informoval Unian. Inak Ukrajina nemá inú možnosť: Buď sme súčasťou aliancie, ako je NATO alebo robíme svoju prácu pre to, aby bola táto Európa silnejšia, alebo máme jedinú možnosť, premýšľať o jadrovom stave.