Môžu ukrajinskí blázni začať vojnu?

10. apríla 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Ukrajinská vojenská armáda ostreľuje na zemi naďalej republiky v odtrhnutých v regióne Donbas. Podľa Doneckej spravodajskej agentúry ostreľovanie prerušilo dodávku elektriny v dedine Vasilyevka severovýchodne od mesta Doneck. 

Zástupca DPR v Spoločnom stredisku pre kontrolu a koordináciu už informoval o ôsmich porušeniach prímeria zo strany ukrajinských síl za posledných 24 hodín, ktoré zahŕňali aj 89 výstrelov z granátometov a mínometov!

Okrem výpadku elektriny vo Vasilyevke bola vypadnutá už i čerpacia stanica vody v inej dedine. Vo svetle týchto provokácií hovorca Kremľa Dmitrij Peskov vyjadril pochybnosti o tom, či ukrajinský prezident kontroluje ukrajinskú armádu?

 ‚Zatiaľ nevidíme náznaky, ktoré by asi naznačovali, že sa ukrajinská strana chce trochu upokojiť, potlačiť rétoriku ukrytú za rečami o nejakej imaginárnej hrozbe a tak prevziať kontrolu nad svojimi jednotkami armády, ktoré sa často stávajú zdrojom provokácií’!