CO19 ako uragán veľkosti kategórie 5!

7. apríla 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história život zjavenie

V rozhovore pre Fox News Sunday a Meet the Press 4. apríla dal epidemiológ Michael Osterholm PhD, aj poradca prezidenta Bidena o pandémii COVID-19, zrejmý názor na globálnu povahu pandémiu koronavírusov a varoval, že ľudia by mali venovať väčšiu pozornosť. Celkovo povedal: 

‚Sme v stave urgánu kategórie 5, pokiaľ ide o zvyšok sveta! Ale uvidíme v najbližších dvoch týždňoch najvyšší počet hlásených prípadov na celom svete od začiatku COV-19 pandémie. Pokiaľ ide o Spojené Štáty Americké, sme ešte len na začiatku prudkého nárastu infokovaných a obetí’!

Dr Osterholm, ktorý vedie Centrum pre výskum a politiku v oblasti infekčných chorôb (CIDRAP) v Minnesote, uviedol, že súhlasí s poznámkami, ktoré už predniesla minulý týždeň Dr. Rochelle Walensky, riaditeľka CDC že situácia v Amerike ešte nie je vôbec pod kontrolou!

Uviedla, že Američania neboli realistickí, pokiaľ ide o prudký nárast v nových prípadoch na celoštátnej úrovni. Ostholm navyše varoval, že špicu poháňal britský kmeň variantu COVID B.1.1.7. USA je jediná krajina na svete, ktorá v súčasnosti prežíva tento veľmi zvyšujúci počet prípadov!