Prečo Henry Kissinger ospravedlňuje Čínu?

29. marca 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

‚Ak sa však dostaneme do kritického bodu a ak sa v tomto bode nedohodneme s Čínou, ocitneme sa v situácii, v ktorej už existovala celá Európa pred svetovou vojnou, kedy sa hromaždili a vyskytovali neprestajné trvalé konflikty, bez vyriešenia, až kým sa jeden potom v určitom okamihu nevymkol spod kontroly’!

Henry Kissinger varuje svetových predstaviteľov, že svet v dnešnej forme už smeruje k jadrovej vojne s Čínou, a pravdepodobne aj s Ruskom, ktorá sa neskončí dobre! Henry Kissinger dal 25. marca 2021 prejav v Chatham House (Kráľovský inštitút pre medzinárodné záležitosti), kde prezradil:

‘Keď som s dostal do Bieleho Domu informoval som britské ministerstvo zahraničia lepšie a podrobnejšie, ako som informoval Americké ministerstvo zahraničných vecí‘, zatiaľ čo hrdo podporoval genocídne vojny Spojených Štátov Amerických proti všetkým vtedy komunistom v juhovýchodnej Ázii!

‚Ale teraz je to nekonečne nebezpečnejšie ako pred prvou svetovou vojunou’, povedal Kissinger (narodený v Nemecku a doživotný anglofl), ‚v dnešnej dobe jadrových zbraní! Konflikt medzi krajinami, ktoré vlastnia špičkové jadrové zbrane, sa nemôže skončiť dobre, a to je skutočné podhodnotenie’!