Dva pohľady na ľudstvo a dva systémy!

27. marca 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Ľudia majú dnes dva systémy pred sebou, z ktorých si zvoliť! Jeden sa snaží nastaviť chudobu, nevedomosť, vyľudnenie, ale aj barbarstvo! Ale druhý sa vždy snaží zvýšiť bohatstvo, pohodlie, inteligenciu, kombináciu aktivity a vzdelania. 

Jeden sa snaží rozpútať univerzálnu vojnu. Druhý hľadí smerom k univerzálnemu mieru! Jeden z nich je v skutočnosti Britský systém. Druhým, na ktorý boli Američania vždy tak hrdí, že ho môžeme nazvať americkým systémom!

‚Pretože je to jediný systém, ktorý kedy vymyslel tendenciu zdvíhania a vyrovnávania podmienok človeka na celom svete‘ – podľa knihy Lincolnovho ekonomického poradcu, Henry Careya, Harmónia záujmov, vydanej v roku 1851.

Dnešné Britské impérium bolo, ale až dodnes je pokračovaním oligarchického systému siahajúceho stovky rokov do minulosti. Takéto impériá vždy považovali ľudí za zvieratá, lebo sa ich snažia ovládnuť a nakoniec zničiť!

Považujú väčšinu ľudskej spoločnosti za obyčajný dobytok alebo ovce, pričom ako svoj nástroj na ich ovládnutie používajú drogy, vojny, peniaze a ich vlastné vyšpekulované ideológie. Suverénne národy považujú za výzvu proti svojej moci!