O rozhodujúcich informáciach COVIDU19!

26. marca 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Teraz, keď Donald Trump už nie je v kancelárii Bieleho Domu, je podľa hostiteľa Sky News oživená teória, ktorá naznačuje, že COVID-19 unikol z laboratória vo Wuhane, ktorá teraz predstavuje oblasť vyšetrovania, ktorá sa teraz berie ‚vážnejšie’!

Tento víkend sa konal vôbec prvý vrcholný dialóg štvorky, to jest medzi Austráliou a Amerikou, Japonskom a Indiou, a jeho hlavným účelom je vytvorenie strategického partnerstva, ktoré bude reagovať na rastúcu agresiu komunistickej Číny!

Existujú narastajúce obavy, že by už mohlo dôjsť k vojenskému konfliktu v Tichomorí! Mnoho expertov na zahraničnú politiku varuje, že Čína by mohla v budúcom desaťročí napadnúť Taiwan! Taká vojna by sa mohla podľa ich slov rozšíriť do Austrálie!

V umierajúcich dňoch administratívy Trumpa americké ministerstvo zahraničných vecí vydalo dokument, v ktorom sa uvádza, že pracovníci Virologického Ústavu vo Wuchane ochoreli už na jeseň 2019 s príznakmi podobným koronavírusu!