Pápež František žiada o post-Covid NSP!

23. marca 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč večnosť veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Pápež František žiada ľudstvo o post-covid ‚Nový Svetový Poriadok‘! ‚Môžeme napraviť nespravodlivosť budovaním nového celosvetového poriadku už založeného na solidarite, štúdiom inovatívnych metód na odstránenie šikany, chudoby a korupci, a dodáva: ‚všetci spolupracujú, každý za svoju časť, bez delegovania a zloženia peňazí’!

Ale pre prípad, že by ste si mysleli, že vírus COVID-19 má niečo spoločné s pandémiou vírusu vo svete, pápež František chce, aby ste vedeli, že to nie. Ale čo to s všetkým má spoločné, je vynulovanie celej planéty a zavedenie Nového Svetového Poriadku, ktorý nájdeme v Zjavení 17: 3, 4, kde pod inšpiráciou apoštol Ján píše:

“Uvidel som ženu, ktorá sedela na šarlátovom divom zvierati. Zviera bolo plné rúhavých mien a malo sedem hláv a desať rohov. Žena bola vlastne oblečená do purpuru a šarlátu a ozdobená zlatom, drahokamami a perlami. Ale v ruke mala zlatý pohár plný ohavností a nečistôt svojej nemravnosti.” – Zjavenie 17:3, 4.