Britské impérium vs Republika USA!

13. marca 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Nepriateľom Americkej republiky je v súčasnosti, rovnako ako v roku 1776, moderné Britské impérium. Ale pre mnohých Američanov a väčšinu sveta bohužiaľ povaha tohto konfliktu zostáva nejasná alebo dokonca skrytá. Mnoho ľudí sa dnes mylne domnieva, že Britské impérium už neexistuje. Iní považujú komunizmus za primárnu hrozbu pre našu slobodu. Možno existuje ešte niečo ďaleko horšie v modernej histórií sveta! Čo by tým vlastne aj mohlo v súčasnej skutočnosti byť?

Že len veľmi málo jednotlivcov si uvedomuje, ako sa ekonomické a aj kultúrne axiómy oligarchickej vlády stali už akceptovanými a zakotvenými v našej spoločnosti, v myslení mnohých našich ľudí. Lyndon LaRouche často hovoril o tom, čo pomenoval „Oligarchický princíp“. Je to práve ten oligarchický princíp, ale i jeho prejavy aj v hospodárskej politike sveta, vedeckej politike a politike vzdelávania, ktorý je dnes potrebné poraziť. Ale to je jediný spôsob, ako vrátiť USA ich misiu „Chrámu nádeje a majáka slobody“ i pre svet!