A politika Britského impéria sa opakuje!

4. marca 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč večnosť veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Hovorca Pentagónu mr. John Kirby v noci oznámil, že americká armáda zahájila nálety na zariadenia v Sýrii, ktoré údajne používajú dve šiitské skupiny milícií v Iraku. Toto je prvá známa americká vojenská akcia od Bidenovej inaugurácie. 

‚No a na pokyn prezidenta Joe Bidena americké vojenské sily začiatkom tohto večera podnikli nálety proti infraštruktúre využívanej militantnými skupinami a podporovanými Iránom vo východnej Sýrii’! Tieto štrajky boli povolené v reakcii na nedávne útoky!

Na útoky proti americkému personálu a zamestnancom koalície v Iraku a na neustále hrozby týmto zamestnancom. Konkrétne išlo o štrajky, ktoré už zničili niekoľko zariadení nachádzajúcich sa na hraničnom kontrolnom mieste.

‚Táto primeraná vojenská reakcia sa už uskutočnila spolu s diplomatickými opatreniami vrátane konzultácií s koaličnými partnermi.Lenže operácia vysiela jednoznačnú správu: Biden konaá v záujme ochrany USA personálu‘ (a Britského impéria)!