Veríte v návrat života do normálu?

2. marca 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pravda Reč večnosť veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Ak veríte, že sa život vráti do normálu, stali ste sa obeťou zásadného nepochopenia časov, v ktorých žijeme! Napriek všetkému bláznovstvu, ktoré sa tam deje, sa nás veľa učencov snaží presvedčiť, že sa čoskoro „vráti do normálu“ a veľké dni sú za rohom. 

Hovoria nám to napriek tomu, že kolaps štátu Texas tento týždeň a že jeho reálna ekonomika naďalej upadá, a počet nezamestnaných stúpa, v našich uliciach naďalej každú noc zúria občianske nepokoje a celá naša planéta sa stáva ešte nestabilnejšou!

Tí, ktorí veria, že šťastné a pokojné dni sa prinávratia, majú zásadné nepochopenie doby, v ktorej žijeme. Toto nie je časové obdobie, keď sa Amerika bude ‚lepšie stavať späť’! Skôr čas, keď USA pôjde ešte hlbšie do krízy a ekonomickej búrky všetkých čias!

Podľa analýzy DailyMail.com v súčasnosti existuje v USA viac ako 1 600 variantov „super covid“ britskej verzie B117! Podľa nedávnej štúdie Scripps Research Institute sa prípady zdvojnásobujú približne každých 10 dní!

Prípady „super covid“ explodovali v dvoch štátoch, ktoré sa k pandémii postavili opačne: v Kalifornii, ktorá podliehala najprísnejším obmedzeniam v krajine, a na Floride, ktorá nikdy ani nemala mandát na použitie maskovania pre svoju komunitu.