Je CO19 podvod a motor pre eugeniku?

28. februára 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zázraky zdravie život zjavenie

Myšlienka eugeniky od čias Hitlera nikdy nezmizla, proste len na pár desaťročí vybledla a bola v tieni. Ale dnes sa o nej opäť začalo denitívne hovorí otvorenejšie, aj keď pod iným menom. Priaznivci eugeniky sú tí, ktorí sa už v akejkoľvek podobe hlásia k intelektuálnej nadradenosti nad ostatnými, zvyčajne ľavičiari, pokrokári, postmodernisti, neomarxisti a globalisti alebo mocní politici, ktorí sa už netaja mnohými svojimi názormi. 

Okrem nich sú zahŕnutí univerzitní profesori, vedci, technokrati, úradníci ‚zdravotníckych inštitúcií‘ a údajné ‚elity‘ s ich nezdaniteľnými nadáciami, ktoré sa snažia meniť celý svet podľa svojich vlastných predstáv, aj názorov slúžiacich ich chorým až krajne egoistickým cieľom! Bill Gates nám okamžite príde na myseľ, ale je ich tak veľa a tieto typy zastávajú silné pozície v USA a na celom svete!

Z hľadiska väčšiny ľudí na svete sa takáto myšlienka môže zdať nezmyselná, fantastická alebo priam diabolská! Lenže v každom prípade situácia vo svete sa čím ďalej, tým viac približuje k biblickej myšlienke obsiahnutej v proroctve Izaiáša o Ôsmom kráľovi v knihe Zjavenia: “Nebudeš pochovaný s kráľmi, lebo si zničil vlastnú krajinu, vyvraždil si vlastný ľud. Na potomstvo zločincov si už nikto nikdy nespomenie.” – Izaiáš 14:20.