Tucty demokratov naliehajú na Bidena!

27. februára 2021, jankratky, Nezaradené

Myslím, že by bolo vhodné pripomenúť skutočnosť, že keďže nás Eva na samom začiatku dostala do toho tak veľkého neporiadku,v ktorom sa dnes nachádza ľudstvo, pripomenúť všetkým ľuďom dnes žijúcim, že podobne aj dnešný feminizmus môže dosiahnuť presne taký istý konečný cieľ rovnosti, keď žena spustí jadrovú vojnu vediacu do Armagedonu!

Takmer viac ako tri tucty domácich demokratov v Amerike podpísali list, v ktorom spolu vyzývajú prezidenta US Joe Bidena, aby sa sám vzdal jedinečnej kontroly nad jadrovými zbraňami: ‚Poverenie len jednej osoby touto úlohou predstavuje skutočný risk‘, uvádza sa na dvojstranovom liste v snahe, ktorej sa venovali rep. J. Panetta a rep. Ted Lieu.

‚Minulí prezidenti hrozili útokom na iné krajiny jadrovými zbraňami alebo sami prejavili správanie, ktoré spôsobilo, že ostatní úradníci vyjadrili znepokojenie nad prezidentovým rozsudkom‘, dodáva list. Politico, naznačujúc skutočné zdieľanie moci s viceprezidentkou Harrisovou alebo Nancy Pelosiovou, to zhrnulo týmito vážnymi varovnými slovami:

‚Ponúkame iné alternatívy, vrátane požadovania ďalších úradníkov v USA administratíve v rade po sebe, ako viceprezidentka Kamala Harris a hovorca snemovne Nancy Pelosiová – kde ani jedna z nich nemôže byť prezidentom Spojených štátov Amerických odvolaná, ak sa rozhodnú nesúhlasiť s rozkazom prezidenta USA na spustenie atómových zbraní‘!