B. Johnson víta Bidena v Britskej ríši!

22. februára 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Britský premiér Boris Johnson venoval väčšinu svojho rozhovoru s programom ‚Face the Nation‘ tvárou v tvár svetlej budúcnosti, v ktorej predpokladá pochodovať bok po boku s Joe Bidenom pri realizácii Veľkého ničenia Impériom. Po objasnení bývalého prezidenta Donalda Trumpa Johnson vybuchol:

‚Som veľmi rád, že máme dobré vzťahy s Bielym domom, a už som mal niekoľko veľmi dobrých rozhovorov s prezidentom Bidenom, fantastických rozhovorov o tom, ako aj on vidí veci. Na ceste myslenie medzi Spojeným kráľovstvom a USA sa stretávame najmä v otázkach, ako sú zmena podnebia!

Potom NATO, Irán, ale predovšetkým spôsoby, ako budú Spojené štáty a Veľká Británia spolupracovať pri riešení environmentálnej výzvy, ktorá čelí našej planéte’! B. Johnson ocenil Bidena za to, že sa opäť pripojil k Parížskym klimatickým dohodám, a tešil sa na ‚fantastickú vec‘, spojenie s cieľom dosiahnuť dohodu!

Johnson sa zaviazal, že bude stáť spolu s Bidenom pri jeho útokoch na Čínskeho Si Ťin-pchinga. K odmietnutiu Bidenovej správy zo strany WHO o COVID-19 uviedol: ‚Jednou z vecí, po ktorých budeme volať v G7, ku ktorej sa prezident J. Biden pripojí, je globálna koordinácia v spojení s týmito chorobami’!