Policajt v Kapitole 6. jan nebol zabitý!

18. februára 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pokrok večnosť veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Americký policajný dôstojník v Kapitole nebol demonštrantmi zabitý hasiacim prístrojom, ako na tom trvajli médiá! Vyšetrovanie spoločnosti Revolver News, ktoré ukazuje, že aké ľahké je ovládať naratívny svet, zhromaždilo dôkazy ukazujúce, že tento príbeh sa vždy opakoval na súde verejnej mienky a na absurdnom procese obžaloby!

Že USA policajt v Kapitol, Brian Sicknick bol zabitý protrumpovským davom (podľa New York Times) alebo dobitý hasiacim prístrojom (podľa USA Today), jednoducho nie je ale pravda! Takmer všetky aspekty správ New York Times boli nepravdivé. Nebol tam vôbec hasiaci prístroj! A v hlave nemal krvavé rany! 

Zdá sa, že tvrdenia, že bol „prevezený do nemocnice“ z Kapitolu, sú neopodstatnené a nepravdivé! Nasledujúce popoludnie jeho rodina dostala správu, že vraj zomrel, ale to neprišlo od lekárov ani z nemocnice, ale z médií. Bol a je živý! Ľahkosť, s akou súčasná žurnalistika dokázala klamať v spravodajstve ukazuje, ako dôležitá je sloboda tlače!