Čo architekti Veľkého Resetu nechcú!

17. februára 2021, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história pokrok politika pravda Reč technika večnosť veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Čo asi nechcú skvelí architekti Veľkého Reset, aby ste pochopili o celosvetovej súčasnej ekonómii? Business Insider nedávno uviedol, že hlavný ekonóm Svetovej banky nedávno varoval, že: ‚z dopadu koronavírusu môže vzniknúť celosvetová finančná kríza’!

Toto je ale dokonalý príklad podhodnotenia zabaleného v klamstve! V predchádzajúcom prejave Carla Reinhardtová zo Svetovej banky tiež poznamenala, že Americký Federálny rezervný systém vytvoril z čistého vzduchu za krátku dobu 3,4 bilióna dolárov! 

Kým k vytvoreniu 14 biliónov dolárov trvalo 40 rokov. Medzitým panikárski ekonómovia kričia v tandeme, že banky v transatlantickom regióne musia uvoľniť ešte čoraz väčšie hyperinflačné kvantitatívne uvoľňovanie, kde hrozí, že peniaze budú toaletný papier!

A zároveň sa zmieria s nekonečnými blokádami v reakcii na chorobu, ktorá má bežnú úmrtnosť menšiu ako len chrípka! Fakt nadchádzajúceho kolapsu nebude prekvapením, keď vieme, že 1,5 USD kvadrilión derivátov generuje iba 80 biliónov GDP ročne!